ΑΡΧΙΚΗ arrow ΧΡΗΣΙΜΑ ΑΡΘΡΑ
Σχετικά με τις ιστοσελίδες
<< Αρχική < Προηγούμενη 1 2 Επόμενη > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 9 από 13
ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ INTERNET...
ΧΡΗΣΙΜΑ ΑΡΘΡΑ
 
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ;
ΧΡΗΣΙΜΑ ΑΡΘΡΑ

Το επόμενο βήμα είναι να δείτε κι άλλες σελίδες του χώρου σας, να μιλήσετε με ειδικούς του χώρου.

To internet είναι μερικές φορές, ένας άγνωστος, πολύπλοκος κόσμος. Είμαστε ανοιχτοί να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία, να σας απαντήσουμε τις ερωτήσεις σας και να συζητήσουμε τις προτάσεις σας για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας. Θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε για το πώς θα φτιάξουμε τη δική σας ιστοσελίδα, στα μέτρα σας.

 
ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟΣΒΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΟΥ;
ΧΡΗΣΙΜΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτό εξαρτάται από το είδος της επιχείρησής σας και το πόσο αποτελεσματικά έχει σχεδιαστεί η ιστοσελίδα. Η επιλογή των χρωμάτων, η δομή και το περιεχόμενο καθώς και η σωστή προώθηση της ιστοσελίδας καθορίζουν το πόσους καινούριους πελάτες θα σας φέρει.

 
ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ;
ΧΡΗΣΙΜΑ ΑΡΘΡΑ

Το κόστος ποικίλει ανάλογα με τον αριθμό των σελίδων, το πόσες γλώσσες θα υποστηρίζει, αν περιέχει κινούμενα γραφικά κτλ. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας κάνουμε μια γραπτή προσφορά. Το πραγματικό κόστος γίνεται πολύ μικρότερο αν ενταχθείτε σε κάποιο πρόγραμμα επιδότησης του ΕΟΜΜΕΧ.

 
ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΜΜΕΧ;
ΧΡΗΣΙΜΑ ΑΡΘΡΑ

Αν λειτουργείτε τουλάχιστον ένα χρόνο, έχετε λιγότερο από 10 υπαλλήλους και λιγότερο από 600.000€ το χρόνο τζίρο, τότε μάλλον δικαιούστε την επιδότηση. Αν δεν πληρείτε τις παραπάνω προϋποθέσεις, τότε ίσως μπορείτε να ενταχθείτε σε κάποιο άλλο πρόγραμμα του ΕΟΜΜΕΧ. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

 
<< Αρχική < Προηγούμενη 1 2 Επόμενη > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 9 από 13

ΟΜΙΛΟΣ ENTERCITY

Advertisement

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΕΜΑΣ

ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Η ENTERCITY έχει τη δυνατότητα να σας παρέχει λύσεις σε διάφορους επιχειρηματικούς τομείς, καλύπτοντας έτσι ένα μεγάλο μέρος των αναγκών της επιχείρησής σας.
Η κύριες υπηρεσίες που παρέχουμε σχετίζονται με την παρουσία σας στο Διαδίκτυο και το Internet Marketing, αλλά οι δραστηριότητες μας δεν σταματούν εκεί.

Διαβάστε περισσότερα...
 

DELIVERYFOOD.GR

IPHONE - ANDROID APPS